Chat with us, powered by LiveChat

Hajonnut kovalevy? Palautamme tiedot rikkinäiseltä kovalevyltä

Hajonnut kovalevy ei ole maailmanloppu, Ahlberg data pelastaa tiedostosi.
Hajonnut kovalevy on ikävä kokemus. Seuraamalla ohjeitamme mahdollisuudet onnistuneeseen tiedonpalautukseen paranevat.

Kuinka toimia, kun kovalevy menee rikki?

Hajonnut kovalevy voi tuntua katastrofilta, mutta lähes kaikissa tapauksissa data saadaan pelastettua. On tärkeää, että kovalevyn mennessä rikki maltat mielesi ja haet apua tiedostojen palautukseen erikoistuneesta yrityksestä.

Listaamme tässä ohjeita miten toimia kohdattuasi kovalevyrikon. Lue ohjeet, sillä käsittelemällä levyä oikealla tavalla maksimoit mahdollisuutesi saada tiedostosi takaisin. Tietojen palautus rikkinäiseltä kovalevyltä onnistuu lähes 90% tapauksista.

Lisätietoja kovalevyjen yleisimmistä vioista löydät täältä.

Bluescreen - Checkdisk käynnistynyt

Jos kovalevy käynnistää Checkdiskin, on toimenpide syytä keskeyttää välittömästi.
Jos Windows käynnistää Checkdiskin, on siitä usein enemmän haittaa kun hyötyä. Varsinkin jos levyllä on vahingoittuneita sektoreita. Checkdisk harvoin korvaa ongelmaa, päin vastoin – Tämän vuoksi on tärkeää pyrkiä keskeyttämään checkdisk niin pian kuin mahdollista.

Kovalevyn hajotessa tulee helposti tehtyä varomattomia ratkaisuja. Jotta kuvasi, videosi ja muut tiedostosi saadaan pelastettua mahdollisimman hyvällä lopputuloksella, on tärkeää laittaa jäitä hattuun ja hakea apua alan asiantuntijoilta.

Neuvomme mielellämme toimistollamme, puhelimitse ja sähköpostitse. Muistathan, että tutkimme kaikki laitteet veloituksetta ja tämän jälkeen laadimme tarjouksen työn suorittamisesta. Hallitset koko ajan prosessin kulkua, eikä yllättäviä kustannuksia pääse syntymään.

Asioita, jotka tulisi ottaa huomioon

kryss
1. Älä yritä pakolla saada tiedostoja ulos vahingoittuneelta kovalevyltä. Usein tuloksena on levyn vaurioiden paheneminen.

2. Sen sijaan sulje tietokone. Anna hajonneen kovalevyn olla rauhassa ja ota yhteys meihin. Jos pystyt kuvailemaan ongelmasi, pystymme antamaan tietoa ja ohjeita, miten toimia

3. Jos Checkdisk käynnistyy ja alkaa skannata tietokonetta, sulje tietokone käynnistysnapista välittömästi. Checkdisk saattaa aiheuttaa vakavia ongelmia, sillä ohjelma pyrkii siirtämään tiedostoja levyllä. Tämä saattaa vahingoittaa koko tiedostojärjestelmää, sillä hajonneelta kovalevyltä ei pysty siirtämään tiedostoja. Sama pätee Mac-tietokoneiden Disc Warrior -ohjelmaan.

Soita ja kysy meiltä! Autamme mielellämme korjaamaan kovalevysi ja palauttamaan tiedostosi.
 09 689 88 445