Hajonnut kovalevy? Palautamme tiedot rikkinäiseltä kovalevyltä

Pitkä kokemus tietojen pelastamisesta hajonneelta kovalevyiltä.
Hajonnut kovalevy on ikävä kokemus. Seuraamalla ohjeitamme mahdollisuudet onnistuneeseen tiedonpalautukseen paranevat.

Hajonneen kovalevyn käsittely

Listaamme tässä ohjeita miten toimia kohdattuasi kovalevyrikon. Lue ohjeet, sillä käsittelemällä levyä oikealla tavalla maksimoit mahdollisuutesi saada tiedostosi takaisin.

Bluescreen - Checkdisk käynnistynyt

Jos kovalevy käynnistää Checkdiskin, on toimenpide syytä keskeyttää välittömästi.
Jos Windows käynnistää Checkdiskin, on siitä usein enemmän haittaa kun hyötyä. Varsinkin jos levyllä on vahingoittuneita sektoreita.

Tällaisissa tilanteissa tulee helposti tehtyä varomattomia ratkaisuja. Jos haluat säilyttää hyvät mahdollisuudet saada takaisin kuvasi, videosi ja muut tiedostosi, kannattaa laittaa jäitä hattuun.

Asioita, jotka tulisi ottaa huomioon

kryss
1. Älä yritä pakolla saada tiedostoja ulos vahingoittuneelta kovalevyltä. Usein tuloksena on levyn vaurioiden paheneminen.

2. Sen sijaan sulje tietokone. Anna hajonneen kovalevyn olla rauhassa ja ota yhteys meihin. Jos pystyt kuvailemaan ongelmasi, pystymme antamaan tietoa ja ohjeita, miten toimia

3. Jos Checkdisk käynnistyy ja alkaa skannata tietokonetta, sulje tietokone käynnistysnapista välittömästi. Checkdisk saattaa aiheuttaa vakavia ongelmia, sillä ohjelma pyrkii siirtämään tiedostoja levyllä. Tämä saattaa vahingoittaa koko tiedostojärjestelmää, sillä hajonneelta kovalevyltä ei pysty siirtämään tiedostoja. Sama pätee Mac-tietokoneiden Disc Warrior -ohjelmaan.

Soita ja kysy meiltä! Autamme mielellämme korjaamaan kovalevysi ja palauttamaan tiedostosi.
 09 689 88 445