Chat with us, powered by LiveChat

Rikkoontunut kovalevy – me pelastamme tiedostosi

Ammattitaitoista tietojen palautusta lähes 20 vuoden kokemuksella
Kun kovalevy menee rikki. Kovalevyn rikkoontuessa ei tiedostoihin enää pääse käsiksi. Tämä on useimmille kauhistuttavaa. Älä kuitenkaan avaa kovalevyä itse.

Kun kovalevy on hajonnut

Kovalevy rikki? Kovalevyrikko on kokemus jota tuskin toivoo edes viholliselleen. Se iskee yllätyksenä kun sitä vähiten odottaa. 

Yhtäkkiä pääsy projekteihin ja tiedostoihin ei enää ole mahdollista. Kyse voi olla kymmenen vuoden aikana otetuista kuvista, kirjoitetuista kappaleista, puolivalmiista käsikirjoituksesta tai väitöskirjasta jonka deadline lähestyy.

Kovalevyn hajoaminen turhauttaa - apu on kuitenkin lähellä
Turhautuminen, viha – kovalevyrikko.

Kovalevyn hajotessa merkittävä osa muistoista ja töistä saattaa kadota. Ahlberg datan perustaja, Lasse Ahlberg, kävi läpi kaksi kovalevyrikkoa. Näin yritys syntyi.

Oletko itse kohdannut kovalevyrikon? Toivoa löytyy. Me autamme sinua saamaan tiedot talteen hajonneelta kovalevyltä lähes 90% todennäköisyydellä. Erityisesti jos noudatat neuvojamme kuinka käsitellä levyä hajoamisen jälkeen.

Miten toimia?

Älä yritä tutkia ja pelastaa dataa itse. On todennäköisempää, että levyn vauriot pahenevat kuin että saisit ulos toimivia tiedostoja.

Kovalevyjen data sijaitsee magneettisilla tallennuslevyillä
Magneettilevyjen tulee olla täysin peilikirkkaita.

Kun kyseessä on vahingoittuneet sektorit, on yleistä että vauriot pahenevat ja pahenevat mikäli dataa yritetään pelastaa väärällä tavalla. Tämä johtaa siihen, ettei kaikki tiedostoja välttämättä pystytä pelastamaan, varsinkaan suuria tiedostoja.

Sulje vahingoittunut kovalevu ja toimita se meille niin koskemattomana kuin mahdollista. Näin meillä on optimaaliset mahdollisuudet pelastaa kaikki, tai lähes kaikki tiedostosi.

Emme sano tätä saadaksemme enemmän rahaa tiedonpalautuksista vaan koska on mukavampaa ja helpompaa työstää levyä kun vauriot eivät ole levinneet laajemmalle. Näin pystymme toimittamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen.