Chat with us, powered by LiveChat

Kovalevyn pelastus – tiedostojen pelastaminen kovalevyltä

Pelasta tiedostosi Ahlberg datalla. Olemme saaneet erittäin hyvät arvostelut asiakkailtamme.
Meillä on pitkä kokemus tiedostojen pelastamisesta. Ahlberg data on tehnyt lukuisia kovalevyn pelastuksia. Tarjoamme aina ilmaisen analyysin, ja sen jälkeen annamme kiinteän hinnan työlle.

Kovalevyn pelastus

Tiedostojen menettäminen kovalevyrikon yhteydessä ei ole mukavaa. Toivoa ei silti kannata haudata. Useimmissa tapauksissa pystymme pelastamaan kovalevyn – ja saat takaisin menetetyt tiedostosi.

Toimita kovalevysi meille niin koskemattomana kuin mahdollista, niin saamme optimaaliset mahdollisuudet onnistuneeseen tiedonpalautukseen. Meillä on täydet varusteet tiedonpalautukselle ja henkilökuntamme on ansioitunutta työssään.

Ahlberg datalla tiedonpalautus suoritetaan rutiininomaisen protokollan mukaisesti. Se perustuu monivuotiseen kokemukseen elektronisten tallennuslaitteiden tiedonpalautuksista. Toimintatapamme ei altista laitteita ulkoisille vaurioille. Siksi meillä on hyvät edellytykset tehdä tuloksellista työtä.

Kovalevyn tiedostojen pelastaminen

Ahlberg data pelastaa tiedostosi vankalla ammattitaidolla.
1. Kovalevyn analysointi

Ensimmäiseksi analysoimme kovalevyn laitteistollamme. Näin saamme tarkasti selville vian aiheuttajan. Usein kyse on pienemmästä vauriosta muistirakenteessa, jolloin levyn korruptio tekee levystä lukukelvottoman. Myös erilaiset mekaaniset, sähköiset ja elektroniset vauriot ovat yleisiä.

2. Alkuperäisen kovalevyn kloonaaminen

Kloonaus – raakadatan kopiointi sektori sektorilta – on varsin tärkeää lopputuloksen kannalta. Käytämme edistynyttä kloonauslaitteistoa, joka pystyy lukemaan myös huonoja sektoreita. Näin saamme mahdollisimman paljon raakadataa ulos vaurioituneelta kovalevyltä. Tämä on edellytys hyvälle lopputulokselle.

Kloonauslaite, jolla pääsemme esimerkiksi vaurioituneiden sektoreiden
3. Analyysi ja vauroiden raportointi

Saat raportin siitä, mitä levyltä on pelastettavissa sekä kiinteän hinnan työlle. Saat analyysituloksen muutaman arkipäivän sisällä saatuamme levyn. Toimitamme kaikki tallennuslaitteet laboratorioomme Ruotsiin analysoitavaksi ja työstettäväksi. Joskus, luonnollisesti vaurioiden laadusta riippuen, analyysituloksen saaminen voi kestää hieman pidempään.

4. Tiedonpalautus

Mikäli olet tyytyväinen saamaasi tarjoukseen, suoritamme tiedonpalautustyön loppuun ja siirrämme tiedostot vapaavalintaiselle tallennuslaitteelle. Usein nopeinta ja käytännöllisinta on siirtää data toiselle kovalevylle.

Kovalevyn pelastus laboratoriossa / puhdasilmahuoneessa

Pelastamme tiedostoja myös kovalevyiltä, joissa on vakavia mekaanisia ongelmia. Meillä on loistava varustustaso ja oma puhdasilmahuone.

Joskus on tarpeellista ensin avata kovalevy puhdasilmatilassa ja vaihtaa rikkoontuneet komponentit levyltä, jotta tiedostojen pelastaminen on mahdollista.

Ahlberg datalla on kaksi M100-luokan puhdasilmakaappia. Sen lisäksi meillä on korkeasti koulutettu henkilökunta sekä korkeatasoinen tekninen osaaminen laitteisto-operaatioihin ja muihin vaativiin kovalevyn korjauksiin.