Chat with us, powered by LiveChat

IT-forensiikka – matkapuhelimet

Matkapuhelimen forensiikkatutkimus
Israelilainen Cellebrite valmistaa johtavat laitteistot ja ohjelmistot matkapuhelimien tutkimiseen.

Nykyaikaiset matkapuhelimet auttavat monen rikoksen selvittämisessä. Poliisi tutkii vuosittain useita rikoksista epäiltyjen matkapuhelimia – ja löytää todisteita, jotka usein johtavat langettavaan tuomioon.

Tällaiset forensiset tutkimukset voi toteuttaa myös yksityisesti Ahlberg datalla. Tutkimme työpaikoilla tapahtuneita rikoksia ja petoksia, kuten informaatiovarkauksia, petoksia päämiestä kohtaan ja talousrikoksia.

yös puhelimen avulla toteutettavista uskottomuustutkimuksista on tullut meillä erittäin kysyttyjä. Olemme auttaneet monia saamaan varmuuden – ja todisteet – puolison uskottomuudesta.
yös puhelimen avulla toteutettavista uskottomuustutkimuksista on tullut meillä erittäin kysyttyjä. Olemme auttaneet monia saamaan varmuuden – ja todisteet – puolison uskottomuudesta.

Matkapuhelimien forensiikkatutkimukset ovat monimutkaisia. Vain muutamat harvat yritykset Pohjoismaissa tarjoavat tällaista palvelua. Tämä johtuu ennen kaikkea siitä, että valmistajat ”lukitsevat” ja kryptaavat puhelimien datan.

Puhelinmalleja ja niiden variaatioita on valtava määrä. Markkinoilla on lähes 10 000 erilaista matkapuhelinmallia, joiden lukituksen ohittamiseksi tulee toimia eri tavalla.

Investoimme merkittävästi rahaa, jotta käytössämme on aina paras ja viimeisin varustus. Näin pääsemme mahdollisimman tehokkaasti lukituksien ohi ja saamme palautettua sinulle merkittävän datan.

Cellebrite-laitteisto ei ole markkinoilla vapaasti saatavilla. Ahlberg data on lisensoitu yritys ja siksi meillä on lupa käyttää laitteistoa ja päivittää ohjelmistomme päivittäin

Tämän ansiosta saamme esiin näyttöä puhelimestasi, muun muassa poistettuja tekstiviestejä ja kuvia, puhelulokeja, sijaintitietoja eri ajankohtina, lokeja erilaisista keskusteluista ja materiaalia sosiaalisen median käytöstä.

Annamme mielellämme lisätietoa forensiikkatutkimuksista. Tavoitat meidät puhelimitse numerosta 09 689 88445 ja sähköpostitse osoitteesta info@ahlbergdata.fi

 

Matkapuhelimen forensiikkatutkimus