Chat with us, powered by LiveChat

Poistettujen tiedostojen palautus

Ahlberg data pelastaa poistetut tiedostosi suurella todennäköisyydellä.
Poistettujen tiedostojen palautus voi tulla kyseeseen jos olet vahingossa poistanut tiedostoja tai huomaat tiedostojen kadonneen laitteeltasi.

Kyse voi olla esim. kuvista, videoista, kirjanpidosta, musiikista tai muista tiedostotyypeistä, jotka olet tallentanut kovalevyllesi tai muulle tallennuslaitteellesi.

Vaikka kansiot tai tiedostot eivät näkyisikään tai kovalevysi olisi uudelleenformatoitu, on suuret mahdollisuudet, että kansiot tai tiedostot ovat vielä tallessa.

Laitteistollamme voimme palauttaa poistetut tiedostot takaisin käyttökelpoisiksi

 

Laitteen käyttö tulisi lopettaa mahdollisimman pian vahingon satuttua. Näin poistetut tiedostosi saadaan palautettua parhaalla tavalla.
On kuitenkin ensiarvoisen tärkeää, ettet jatka tallennuslaitteen käyttöä tiedostojen poistamisen/katoamisen jälkeen. Älä tallenna laitteelle uusia tiedostoja, sillä on suuri riski, että haluamasi tiedostot ylikirjoittuvat. Tämä koskee sekä kovalevyjä että muita tallennuslaitteita.
Internetin palautusohjelmat saattavat aiheuttaa ainoastaan lisäharmia. Ole yhteydessa Ahlberg dataan heti vahingon satuttua.
Pelastamme poistettuja tiedostoja kaikilta tallennuslaitteilta: