Chat with us, powered by LiveChat

Pelastamme poistetut kuvasi

Ahlberg data on tiedonpalautusyritys, joka pelastaa poistetut kuvasi.
Ahlberg data pelastaa poistetut kuvasi. Ne ovat vain harvoin kadonneet pysyvästi.

Poistetut kuvat voidaan palauttaa


On yleistä, että kuvat katoavat ilman syytä esimerkiksi tietokoneelta, ulkoiselta kovalevyltä, muistikortilta tai puhelimelta. Tähän on monia syitä, joista yksi on mahdollinen virus tiedostojärjestelmässä.

Toinen mahdollinen syy on, että kovalevy tai muisti on mennyt tai on menossa rikki. Tavallista on myös kuvien poistaminen vahingossa, jopa huomaamatta.

Kuvat ovat harvoin kokonaan poistettuja - yleensä ne voidaan jäljittää.

Useimmissa tapauksissa kadonneet kuvat saadaan palautettua. Ne eivät ole hävinneet kokonaan, vaan ovat jäljellä tiedostojärjestelmässä ykkösinä ja nollina, vaikka niitä ei näkisikään. Tietokone ei tiedä, missä tiedostot ovat, mutta Ahlberg data pystyy jäljittämään ne ja palauttamaan ne toimivassa muodossa.

Ahlberg data pelastaa kuvasi ammattitaidolla. Usein toivottua lopputulosta ei saavuteta internetistä ostetuilla ohjelmilla, vaan käytössä tulee olla aivan toisenlaiset työkalut kuvien esiin saamiseksi. Teemme esimerkiksi usein “raw recoveryn” kun muut työkalut eivät toimi. On myös tärkeää osata käsitellä vaurioitunutta tallennuslaitetta oikein.

Vältä netin "hyviä neuvoja"

Netistä voi löytää vallattomasti ilmaisohjelmia, joiden pitäisi palauttaa kuvasi ja erilaisilta keskustelupalstoilta voi löytää paljon erilaatuisia toimintaohjeita.

Useimpia ei kannata kuunnella – useimmiten kyse on puhtaasta harhatiedosta. Ainoa varmasti turvallinen tapa saada kadonneet kuvat palautetuksi on kääntyä ammattimaisen yrityksen, kuten Ahlberg datan, puoleen.

Poistettujen kuvien palautus. Voi olla järkevää maksaa hieman enemmän, jotta kuvat saadaan oikeasti takaisin.

Halvasta tulee usein kallista

Netistä ladattavat ilmaisohjelmat saattavat vaikuttaa hyvältä vaihtoehdolta palauttaa kuvatiedostot, kaikkihan haluavat säästää rahaa. Halpa voi kuitenkin osoittautua kalliiksi – hintana saattaa olla kuvien lopullinen menetys.

Tallennuslaite, esimerkiksi kovalevy tai muistikortti voi olla vaurioitunut ja tällöin ohjelmisto ei toimi lainkaan.

Päinvastoin näin otat riskin että tuhoat kuvasi niiden pelastamisen sijaan. Se tuskin on riskin arvoista, varsinkin jos kuvat ovat korvaamattoman arvokkaita.

 

 

Valitse turvallinen tapa pelastaa tiedostosi

Onko kuvasi arvokkaita? Käänny silloin meidän puoleemme niin autamme sinua. Tiedonpalautuksen ei tarvitse olla kohtuuttoman kallista, hinta riippuu levyn kunnosta ja siitä, miten kuvat on tallennettu.

Analyysi on aina ilmainen, joten sinulla ei ole mitään menetettävää kun otat selvää mikä laitteessasi on vikana ja mitä on pelastettavissa.