Chat with us, powered by LiveChat

Rikkinäinen kasetti – pelastamme tiedostot

Rikkinäinen kasetti? Ahlberg data auttaa.
Rikkinäinen kasetti voi sisältää arvokkaita tiedostoja, mutta se voi myös hajota ajan kanssa. Kasetti on magneettinen tallennuslaite, joka on tehty halvasta muovista ja se ikääntyy suunnilleen samalla tavalla kuin värivalokuva.

Tiedonpalautus kasetilta

Sen vuoksi on mahdollista että kohtaa epämiellyttäbän yllätyksen kaivaessaan vanhan kasetin piironginlaatikosta; kasetti ei toimi.

Tässä tapauksessa on hyvä tietää, että Ahlberg data voi pelastaa tiedot lähes 90% tapauksista. Vaikka olisit poistanut tiedostot tai vahingossa formatoinut laitteen, voimme luultavasti auttaa.

Nykyään kasettien käyttö tallennusvälineenä on hyvin vähäistä. Ahlberg data kuitenkin palauttaa tiedot rikkinäisiltä kaseteilta.
3,5 tuuman kasetti. Modernimpi ja pienempi yhdistettynä suurempaan tallennuskapasiteettiin.

Jos kasetti kuulostaa kummalliselta tai pyytää formatointia – tai kenties ei ponnahda esiin ollenkaan syöttäessäsi sen tietokoneeseen. Tässä tapauksessa ei ole järkevää yrittää liiaksi väkisin “lypsää” tietoja ulos laitteelta.

Ole varovainen kasettien kanssa

Vahingot voivat pahentua nopeasti ja tämä vaikeuttaa tiedostojen pelastamista huomattavasti. Sinulla on paremmat mahdollisuudet saada hyvä lopputulos – ja enemmän tiedostoja takaisin – jos toimitat levyn suoraan meille havaittuasi vian.

On tärkeää kääntyä tiedonpalautukseen erikoistuneen yrityksen puoleen mahdollisimman pian vahingon sattumisen jälkeen.
Pehmeä 5,25″ floppy-levy. Oli 80-luvulla usein tietokonneen ainoa tallennuslaite.

Meillä on mahdollisuus pelastaa vanhoja levyjä aina 80-luvun malleista lähtien. Yläpuolella näkyvä levy esimerkiksi on 80-luvulta. Se oli 80-luvun kovalevy.