Chat with us, powered by LiveChat

Rikkoontunut kovalevy – me korjaamme levysi ja pelastamme tiedostot

Ahlberg datan asiantuntijat korjaavat rikkinäisen kovalevysi
Onko sinulla rikkoontunut kovalevy joka sisältää arvokasta dataa? Me autamme!

Tiedostojen pelastaminen rikkoontuneelta kovalevyltä

Kovalevy voi rikkoontua monista eri syistä. Yleisin syy on yksinkertaisesti se, että se rikkoontuu itsestään – ilman ulkoista vaikutusta. Heikko laatu valmistuksessa aiheuttaa sen, ettei nykypäivän kovalevyt ole varsin luotettavia.

Tämän vuoksi Ahlberg datan kaltaisia yrityksiä on olemassa. Vuodesta 2003 olemme korjanneet kovalevyjä ja pelastaneet dataa. Toimintamme on kasvanut kasvamistaan sillä kovalevyrikkojen määrä on kasvanut valtavasti.

Sinun ei tarvitse panikoida mikäli kovalevysi rikkoontuu. Hyvin harvoin kovalevyt ovat “toivottomia tapauksia”. Normaalisti pystymme tekemään onnistuneen korjauksen ja pelastamaan datasi. Saat takaisin toimivia tiedostoja.

Kadonneita kuvia ei voi koskaan korvata. Mutta me pystymme useimmiten pelastamaan tiedostot rikkinäiseltä kovalevyltä.

Pelastamme tiedostosi metodeilla jotka pohjaavat monivuotiseen kokemukseemme kovalevyjen kanssa. Tähän liittyy että levyjä työstetään tavoilla, jotka ei altista laitteita uusille vaurioille – Näin tiedostoja saadaan palautettua mahdollisimman paljon toimivassa muodossa.

Lyhykäisyydessään protokolla näyttää tältä:

1. Laitteen analysointi. Ensin teemme perusteellisen analyysin rikkoontuneelle kovalevylle – näin saamme seltimme vian aiheuttajan. Analyysi  on veloitukseton.

2. Alkuperäisen kovalevyn kopiointi/kloonaus. Käytämme maailman kehittyneimpiä kloonaustyökaluja jotta saamme luettua levyn raakadatan mahdollisimman laajasti. Teemme levyn sisällöstä niin täydellisen kopion kuin mahdollista.

3. Datan analysointi. Otamme selvää paljonko dataa saadaan pelastettua. Saat myös työlle kiinteän hinnan.

4. Tiedostojen palautus. Mikäli olet tyytyväinen siihen miten paljon dataa saamme pelastettua, teemme työn loppuun ja siirrämme datan vapaavalintaiselle tallennuslaitteelle.

Rikkoontunut kovalevy - yleisimpiä vikoja

Äärimmäinen esimerkki rikkoontuneesta kovalevystä. Lukijavarsi on rikottu, tässä tapauksessa dataa ei saada pelastetuksi.

Vahingoittuneet sektorit – pieniä vaurioita tiedontallennuslevyillä jotka eivät ole nähtävissä paljaalla silmällä. Sektorit vahingoittuvat itsestään ilman ulkoista vaikutusta. Tämä on erittäin yleinen vika. Yleensä levyä ei tarvitse avata puhdasilmatilassa.

Rikkoontuneet lukupäät – myös erittäin yleinen vika. Lukupäät voivat rikkoutua itsestään mikäli valmistuslaatu on huono. Ne voivat myös rikkoontua mikäli levy on saanut iskun tai mikäli levyä on siirrelty varomattomasti sen ollessa käynnissä.

reparera-harddisk

Elektroniikkaongelmat – Kovalevyn laiteohjelmisto voi vaurioitua. Ilman täysin toimivaa ohjaimistoa lopettaa levy toimintansa, levyltä ei ole saatavissa ulos dataa. Vytis Andrijauskas korjaa kovalevyjen elektroniikkaongelmia.

Stiction – Joissain tapauksessa kovalevyn lukupäät juuttuvat jumiutuvat levyihin staattisen sähkön vaikutuksesta. Tässä tapauksessa tulee levy avata puhdasilmatilassa ja lukupäät tulee manuaalisesti irrottaa. 

Soita ja kysy kuinka voimme auttaa sinua kovalevysi kanssa.
 0968988445