Chat with us, powered by LiveChat

 Poistettujen tekstiviestien palauttaminen 

Palautamme poistetut viestisi. Ahlberg data on yksi harvoja yrityksiä Suomessa, joka pystyy palauttamaan tekstiviestisi iPhonelta, Androidilta, Windows puhelimelta ja jopa muilta, vanhemmilta puhelimilta.

Tekstiviestien palauttaminen ei ole niin helppoa kuin netin keskustelufoorumit antavat ymmärtää. Viestien palauttaminen vaatii erikoisvarustusta, joka on sekä kallista, kehittynyttä että turvallisuusluokiteltua.

Tekstiviestien palauttaminen vaatii ammattitaitoa ja parhaat mahdolliset työkalut.
Käyttämämme varustuksen ostaminen ja käyttäminen on luvanvaraista. Ahlberg datalla on lupa käyttää kehittyneimpiä markkinoilta löytyviä työkaluja, sillä meidät koetaan luotettavaksi toimijaksi alalla. Olemme myös tiedustelupalvelun hyväksymä toimija maassa, jossa ohjelmisto on valmistettu.

Olemme yksi harvoja yrityksiä yksityisellä sektorilla, jolla on vastaava varustus. Esimerkiksi poliisi käyttää täysin samaa varustusta.

Markkinoilta löytyy useita tee-se-itse-ohjelmistoja, jotka mainosten mukaan ajavat saman asian, mutta eivät taatusti toimi kuten luvattu. Älä harhaudu uskomaan niihin vain, koska ne ovat edullisia.

Palvelumme toimii oikeasti

Olemme luotettava vaihtoehto viestiesi palauttamiseksi. Me teemme sen, mitä internetin ilmaisohjelmat eivät tee. Henkilöstömme, laitteistomme ja ohjelmistomme ovat huippuluokkaa.

Kun sinulla on tarve palauttaa poistetut tekstiviestisi, soita meille numeroon (09) 68 988 445 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@ahlbergdata.fi.

 

Ahlberg data pelastaa tärkeät tietosi turvallisesti ja luotettavasti.