Chat with us, powered by LiveChat

Tiedonpelastus muistikortilta ja muistitikulta

Muistitikuilla ja -korteilla on keskimäärin kovalevyjä lyhyempi elinikä.
Moderni digitaalinen tallennuslaite, kuten SD-kortti, Flash-muisti tai USB-tikku, ei ole sataprosenttisen varma tallennuslaite. Tällaiset laitteet rikkoontuvat varsin helposti. Me palautamme tiedostosi muistikortilta ja muistitikulta.

Ahlberg data auttaa sinua pelastamaan tiedostosi vaurioituneelta muistikortilta tai USB-tikulta.

Digitaalisen muistin sisällä ei ole liikkuvia osia, vaan pelkästään elektroniikkaa, muun muassa useita muistipiirejä ja mikroprosessori, joka ohjaa sitä, miten muisti kommunikoi tietokoneen kanssa.

Halvat laitteet rikkoontuvat nopeammin

Halvat tallennuslaitteet ovat usein valmistettu heikkolaatuisista osista.
Mitä halvemman tallennuslaitteen ostat, sitä heikommista osista se on rakennettu. Halvempien laitteiden osat alkavat yleensä temppuilla ja hajoavat nopeasti.

Esimerkiksi mikroprosessorin hajotessa et pääse tiedostoihisi lainkaan käsiksi etkä voi kotona tehdä asialle mitään. Tilanne vaatii kehittyneempiä työkaluja.

Teknikko työssään. Tietojen palauttaminen vaatii usein paljon hienomekaanista työtä.
Ahlberg data korjaa muistikortin käsittelemällä muistipiirejä ja joskus siirtämällä mikroprosessorin toimivalle alustalle.

Tartu ilmaiseen analyysiimme muistikortin hajotessa

Tarjoamme ilmaisen analyysin rikkoontuneelle muistikortillesi. Voit siis tuoda tai lähettää muistikorttisi meille analysoitavaksi ilman, että sinun tarvitsee maksaa siitä mitään.