Chat with us, powered by LiveChat

Tietojen palautus puhelimesta tai tabletista

Pelastamme tiedostosi myös puhelimilta ja tablettitietokoneilta.

Kadonneiden tiedostojen palauttaminen

Voimme palauttaa poistettuja ja kadonneita tiedostoja puhelimeltasi tai tabletiltasi. Tämä koskee useimpia merkkejä ja malleja. Tietojen palautuksen lisäksi suoritamme forensisiä tutkimuksia matkapuhelimille – esimerkiksi kun haetaan todisteita rikkeistä/rikoksista työpaikalla.

Tietojen pelastaminen älypuhelimelta on huomattavasti haastavampaa kuin tietokoneelta. Tämä johtuu siitä, että puhelimien valmistajat lukitsevat ja kryptaavat datan puhelimissa, jotta kukaan ulkopuolinen ei pääsisi tietoihin käsiksi.

Monissa uusissa mobiililaitteissa data on vahvasti salattu.

Nykyaikaisen puhelimen kryptauksen purku vaatii edistynyttä laitteistoa. Ahlberg datan käyttämää laitteistoa on alusta asti kehittänyt yksi maailman arvostetuimmista (ja taidokkaimmista) tiedustelupalveluista: Israelin Mossad.

Tietojen palautus koko Suomessa. Ahlberg datalla on maailman johtavat työkalut käytössään.
Käytämme Cellebrite-merkkistä laitetta tietojen palautuksiin ja forensisiin tutkimuksiin matkapuhelimilta.

 

Laitteet ja ohjelmistot

Markkinoilla on yli 7 000 erilaista puhelinmallia, joilta me voimme purkaa lukituksen ja joiden tietojenpalautuksessa voimme auttaa sinua. Meillä on aina käytössämme viimeisimmät ja parhaat saatavilla olevat laitteistot ja ohjelmistot. Meidän ja muutaman muun yrityksen lisäksi vain poliisilla on sama varustustaso kuin meillä.

Uusia puhelinmalleja lanseerataan jatkuvasti, ja tämän vuoksi päivitämme jatkuvasti laitteistoamme ja ohjelmistojamme. Koska olemme koko ajan tasalla, pystymme tarjoamaan sinulle hyvät mahdollisuudet saada takaisin tärkeät tietosi, kuvasi, dokumenttisi tai vaikka poistetut kuvasi.

Ahlberg datalla on nyt ensimmäisten joukossa maailmassa mahdollisuus palauttaa tiedostoja Applen mobiililaitteilta (iPhone, iPad), jotka ovat juuttuneet boot loop / recovery-tilaan! Vaatimuksena on, että laitteella on asennettuna iOS 12.3. tai uudempi.

Mitä teemme mobiililaitteille:

  • Lukituksen poisto ja raakadatan luku sisäiseltä muistipiiriltä
  • Kuvien ja esim. poistettujen tekstiviestien palautus
  • Forensiset tutkimukset
  • Uskottomuustutkinta
  • Korjauksia, irrotuksia, mikropiirien vaihtoja jne. (Vain kun tavoitteena on mahdollistaa tiedon palautus.)

Mikäli tarvitset apua tiedonpalautukseen puhelimeltasi tai tabletiltasi tai mikäli tahdot forensisen tutkimuksen laitteellesi, ota yhteyttä meihin puhelimitse 09 689 88445 tai sähköpostilla info@ahlbergdata.fi