Chat with us, powered by LiveChat

Tiedonpalautus yksityisille

Tiedonpalautus Ahlberg data tarjoaa apua menetettyjen tiedostojesi kanssa.
Ahlberg data, Helsinki, pelastaa tiedostosi rikkoontuneelta kovalevyltä tai muulta tallennuslaitteelta.

Ilmainen analyysi

Ahöberg data Helsingissä on yritys joka palauttaa dataa kovalevyiltä ja muilta tallennuslaitteilta.

Analyysimme on veloitukseton. Sen jälkeen asiakas saa tietää, mitä meidän tulee tehdä tiedostojesi pelastamiseksi kovalevyltäsi. Ilmainen analyysi koskee luonnollisesti myös muita tallennuslaitteita.

Useimmissa tapauksissa pystymme pelastamaan kaiken tai lähes kaiken menetetyn datan. Lupaamme asiakkaalle myös kiinteän hinnan – hinnan, josta takuulla pidämme kiinni. 

Huomioithan, että ilmainen analyysi ei kata laitteen rahtikuluja.

Olemme erikoistuneita rikkoontuneisiin kovalevyihin

Kovalevyn hajoamisen ei tarvitse johtaa lopulliseen tiedonmenetykseen, kuten monet uskovat. Rikkoontuneelta kovalevyltä on täysin mahdollista pelastaa tiedostot. Luottaessasi Ahlberg dataan on sinulla hyvät mahdollisuudet saada takaisin menetetty datasi.

Pystymme palauttamaan tiedostot kaikentyyppisiltä tallennuslaitteilta. Kovalevyjen lisäksi palautamme dataa NAS-verkkolevyiltä ja SSD-levyiltä, puhelimilta, tablettitietokoneilta, erilaisilta muistikorteilta, USB-tikuilta jne.

Palvelemme maanlaajuisesti

Ahlberg data palvelee maanlaajuisesti tiedonpalautukseen liittyvissä ongelmissa. Yhtiö on perustettu vuonna 2003 ja tällä hetkellä olemme alan johtavia yrityksiä pohjoismaissa.

Tämä johtuu siitä, että palvelemme ammattitaitoisesti asiakasta kunnioittaen ja että pystymme suorittamaan kaikenlaiset korjaukset ja tiedonpalautuksen itse.

Ota yhteyttä!

Meille ensiarvoisen tärkeää on tarjota hyvää palvelua asiakkaillemme. Vastaamme mielellämme kaikkiin tiedonpalautukseen liittyviin kysymyksiin. Tavoitat meidät numerosta 09 689 88445.

Turvallinen korttimaksu verkossa