Chat with us, powered by LiveChat

Tiedonpalautus yrityksille

Pelastamme tiedostosi. Ahlberg data pelastaa tiedostosi rikkoontuneelta kovalevyltä ja muilta tallennuslaitteilta.
Kovalevyn rikkoontumisen tai muun datan menetyksen ei tarvitse olla katastrofi. Yrittäjänä saat Ahlberg Datalta ensiluokkaista apua ongelmiisi. Analyysi on veloitukseton ja mahdollisuutemme palauttaa menetetyt tiedostosi ovat hyvät.

Ilmainen analyysi

Ahlberg data pelastaa tiedostoja kaikilta markkinoilta löytyviltä tallennuslaitteilta.
Kaikkien tallennuslaitteiden, jopa RAID-serverin, analyysi on veloitukseton. Sen jälkeen kerromme, mitä laitteelta on pelastettavissa. Saat työlle myös kiinteän hinnan – hinnan, josta pidämme takuuvarmasti kiinni. Ilmainen analyysi ei kata laitteen rahtikustannusta.

 Analyysin jälkeen tiedämme onko tiedonpalautus mahdollista. Onnistunut tietojen palautus on mahdollinen lähes 90% tapauksista.

Tietojen palautus kaikilta tallennuslaitteilta

 

Suoritamme kaikentyyppisiä tiedonpalautuksia, esimerkiksi rikkoontuneelta kovalevyltä, RAID-serveriltä, SSD-kovalevyltä, puhelimelta, tablettitietokoneelta ja erilaisilta muistikorteilta.

Olet tervetullut asioimaan toimistollamme osoitteessa Hermannin rantatie 8, 00580 Helsinki. Ilmoitathan tulostasi etukäteen. Tavoitat meidät puhelimitse numerosta 09 689 88445 tai sähköpostitse info@ahlbergdata.fi. Voit myös asioida yhteistyökumppaniemme liikkeissä. 

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi rikkinäisiin kovalevyihin, tietojen palautukseen, hinnastoon ja muuhun liittyen. Annamme mielellämme ohjeita miten toimittaa rikkinäinen kovalevy tai muu tallennuslaite meille analyysiin ja tiedonpalautukseen.

Tiedonpalautusta koko Suomessa

Ahlberg data palvelee koko Suomessa. Klikkaa tästä jos haluat lähettää rikkoontuneen kovalevysi, puhelimesi, USB-tikkusi, muistikorttisi tai muun tallennuslaitteesi meille tiedonpalautukseen. Linkin kautta pääset yrityksille tarkoitettuun sähköiseen tilauslomakkeeseen.

Rikkoontuneen kovalevyn käsittely

Kovalevyn hajotessa on syytä olla heti yhteydessä tiedonpalautusyritykseen. Älä yritä pelastaa tiedostoja itse.

Rikkoontunutta kovalevyä ei kannata alkaa tutkia itse, sillä vauriot pahenevat huomattavan helposti. Tämä johtaa kalliimpaan tiedonpalautukseen ja voi johtaa huonompaan lopputulokseen. Pahimmassa tapauksessa tiedot tuhoutuvat täysin.

Suosittelemme, että sammutat rikkoontuneen kovalevyn niin nopeasti kuin mahdollista ja toimitat sen meille niin koskemattomana kuin mahdollista. Näin meillä on optimaalinen mahdollisuus korjata kovalevysi ja palauttaa tiedostosi toimivassa muodossa.

 

Tiedonpalautus serveriltä

Pelastamme tiedostot kaatuneelta serveriltä - myös vaikeimmissa tapauksissa
Serverin kaatuminen on paljon yleisempää kuin luullaan, vaikka myyjäliikkeet väittävät niiden olevan pomminvarmoja.

Yritysasiakkaana saat nopeaa palvelua RAIDin rakentamiseen ja tietojen palauttamiseen liittyvissä ongelmissa. Yritysasiakkaillamme on korkein prioriteetti.