Chat with us, powered by LiveChat

Tilauslomake yksityishenkilöille

Tilauslomake yksityishenkilöille
Tähdellä merkityt kohdat on täytettävä lomakkeen lähettämiseksi.

Valmistaja, malli ja tallennuskapasiteetti
Kuinka ongelma ilmeni?
Lisätietoja saat soittamalla 09 689 88445.


Ahlberg datan yleiset ehdot

 

Vaitiolovelvollisuus: Ahlberg data takaa, että mitään asiakkaan kiintolevylle (tai muulle tallennusvälineelle) tallennettua informaatiota, tietoa asiakassuhteen olemassaolosta tai muita asiakassuhteeseen liittyviä yksityiskohtia ei missään tilanteessa välitetä tai päästetä vuotamaan Ahlberg data Oy:n / AB:n ulkopuolelle. Ainoa poikkeus tähän sääntöön on, jos tallennusväline sisältää törkeään rikokseen (henkirikos, kiristys tms.) selkeästi liittyvää, raskauttavaa materiaalia.

 

Työntekijämme näkevät osan jokaisen käsittelemämme kiintolevyn sisällöstä; tämä on väistämätöntä tiedonpalautustyön yhteydessä. Kaikkia työntekijöitämme sitoo siksi erittäin tiukka vaitiolovelvollisuus, jota voidaan asiakkaan niin toivoessa vielä laajentaa tapauskohtaisesti. Myös ammattietiikkamme ja yrityksemme tulevaisuus edellyttää, että suhtaudumme asiakkaidemme yksityisyydensuojaan erittäin vakavasti.

Ahlberg datalla on oikeus avata tallennuslaitteet palautusprosessin aikana, mikäli asiakas ei sitä erikseen kirjallisesti kiellä ennen prosessin aloitusta. Laitetta ei välttämättä palauteta uudelleen kiinnitettynä.

 

Ahlberg data ei takaa, että kaikki tiedostot voidaan palauttaa ennalleen. Suurimmassa osassa tapauksista Ahlberg data pystyy pelastamaan 90–100 % tiedoista, mutta lopputulos on aina tapauskohtainen, eikä siitä ole mahdollista antaa takeita etukäteen. Täysi hinta veloitetaan, kun 85+% tärkeimmäksi mainitusta materiaalista on palautettu.

 

Säilytys: Ahlberg data vastaa huostaansa annetuista tallennusvälineistä ja muista esineistä korkeintaan kolme kuukautta. Tämä koskee kiintolevyjä, tietokoneita ja muita tarvikkeita. Vaurioituneet kiintolevyt, erilaiset tarvikkeet (kuten asennustarvikkeet kiintolevyille) hävitetään tai laitetaan kierrätykseen ellei asiakas ole noutanut omaisuuttaan kolmen kuukauden kuluessa työn päättymisestä eikä sopinut muusta Ahlberg datan kanssa. Ahlberg data ei myöskään vastaa uudemmista noutamatta jätetyistä tietokoneista enempää kuin kuusi kuukautta. Ennen tuhottavaksi tai kierrätykseen laittamista Ahlberg data tyhjentää turvallisesti kaikki tallennusvälineet kohdassa vaitiolovelvollisuus määriteltyjen ehtojen täyttämiseksi.

 

Hinnat: Ahlberg data soveltaa erillisiä hinnastoja yritys- ja yksityisasiakkaille. Ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron ainoastaan, kun palautettava materiaali on yksityisdataa ja maksaja on yksityishenkilö. Työt toimitetaan asiakkaalle, kun maksu on kirjautunut Ahlberg datan järjestelmään.

 

Muiden kuin edellä määriteltyjen yksityiskohtien osalta Ahlberg datan palveluihin sovelletaan IT2018 YSE- ja EAP-sopimusehtoja.

 

Ahlberg data laskuttaa töiden toimittamisesta / postituksesta aiheutuvat kulut asiakkaalta.

Ahlberg data Oy
c/o iTapsa Services Oy, Kiviaidankatu 2
00210 Helsinki
Telefon: 09 689 88445
E-post: info@ahlbergdata.fi